Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Nürburgring GP op Voet

€ 39,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode RTA-11036
Omschrijving

Hierbij een unieke toepassing om het Nürburgring GP circuit gemaakt uit hout niet aan de muur te hoeven hangen, maar neer te kunnen zetten op elke positie welke u wenst daar deze voorzien is van een voet. Door in het model van het circuit de voet te verwerken kan uw favoriet circuit geplaatst worden op iedere positie die u maar wenst, op uw dressoir, op de balie of op een bureau.

Tevens is dit model ideaal te gebruiken als trofee, aandenken of andere vorm van geschenk doordat op de voet aan de voorzijde ruimte is voor bevestiging van een gouden of zilveren graveerplaat. Deze graveerplaatjes zijn terug te vinden onder de categorie Extra. Tegen een meerprijs is de voet tevens te voorzien van een rechtstreekse gravering aan de voorzijde.

Het formaat circuit is de gelijke aan het model met een breedte van 23cm, echter is deze inclusief voet vervaardigd uit het beschikbare hout welke gehanteerd wordt voor circuits met een breedte van 46cm hout. Hierdoor is het houten circuit dikker/dieper en heeft deze meer draagvlak op het bureau.

Uw favoriete racetrack is te verkrijgen met een toplaag in de kleur zwart, rood of blauw en wordt zonder bijkomende verzendkosten afgeleverd op 1 adres binnen Europa.