Geen producten (0)
Geen producten (0)

LED Multi Nordschleife Green Hell

€ 79,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode RTA-11015
Productcode leverancier RTA-11015
Omschrijving

Zie hier de Nordscheife als onderdeel van het oude Nürburgring met eronder de benaming gegraveerd in een prachtige decoratie Green Hell (deze versie is ook leverbaar met de orginele duitse benaming Grüne Hölle). Deze is aan de onderzijde voorzien van een Scandinavisch beukenhouten voet.

Deze decoratie heeft een totaalbreedte van 38 cm en betreft naast het zijn van een prachtige decoratie voor iedere racefan en liefhebber van dit circuit ook een functionele werking, een prachtige sfeerverlichting. De sfeerverlichting is verstelbaar in diverse kleuren welke ondere iedere "mood" versteld kan worden.

Dit prachtige woonaccessoire welke op vele plaatsen in het huis zoals de woonkamer prachtig zou staan kan natuurlijk ook een prachtige plek krijgen op kantoor, in de vergaderruimte of op de balie van de receptie.

Het item kan met elk gewenst circuit gegraveerd worden, hiervoor ziet u de overige opties binnen de categorie LED.
Ook een eigen inbreng van een lijntekening, logo of uitwerking van auto- of motorsport gerelateerd item kan gegraveerd worden in deze decoratie en belicht worden met de prachtige LED toepassing.

Het object wordt zonder bijkomende verzendkosten afgeleverd op 1 adres binnen Europa.

Ook interessant

€ 99,00