Geen producten (0)
Geen producten (0)

Circuit Poster Circuit Zandvoort

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode POSZANDV-4
Omschrijving

Het Circuit Zandvoort uitgevoerd op posterformaat. Een ideaal geschenk voor iedere racefan die houdt van dit circuit in de duinen.

 

Wil je een bijzonder cadeau regelen voor een echte racefan, dan is deze prachtige poster een bijzondere oplossing. Met uiterste zorg gaat onze ontwerper aan de slag om het circuit zoals deze Circuit Zandvoort weer te geven als bijzondere plattegrond op een poster. Natuurlijk is naast het circuit ook voldoende ruimte voor bebouwing van huizen / wijken en het nodige groen.

Er is keuze uit 5 verschillende formaten. Deze kan uitgevoerd worden in zowel zwart/wit als met kleuraccenten.

Onder de betreffende plattegrond voorzien van circuit plaatsen we de naam van het circuit met daaronder de coordinaten van het circuit. 

Na bestelling gaat onze ontwerper direct aan de slag met het maken van een proef. Deze wordt u getoond en na goedkeuring verzorgen we de productie en verzending van het circuit.

Bijgaand voorbeeld betreft het Circuit Zandvoort.

Bij bestelling van deze poster heeft u de keuze om er een prachtige posterhanger bij te bestellen. Deze is leverbaar voor drie formaat posters, te weten voor A4, A3 en A2 formaat. De posterhanger bestaat uit twee lossen gedeelten welke boven- en onderaan de poster bevestigd worden. Aan de bovenzijde bevindt zich een leren ophangkoord zodat het gemakkelijk op te hangen is op de gewenste plaats.

Ook interessant

€ 49,00