Geen producten (0)
Geen producten (0)

Eat Sleep DIY Repeat Powerbank

€ 34,90 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode RTA-11213
Omschrijving

Deze powerbank met het eat sleep DIY repeat motto is geschikt voor racefans die graag zelf een invulling aan het race icoon geven.

 

Heb jij ook weleens dikke pech dat je ineens zonder batterij staat en je telefoon ook het laatste streepje heeft opgegeven? Dan hebben we hier nu een mooie passende oplossing voor.

Deze powerbank is jouw externe accu voor zowel telefoon, MP3 of tablet en met een accu-inhoud van maar liefst 10.000mAh kan deze batterij jouw telefoon nog lang de baas blijven en jou de hulpende hand bieden.

Deze powerbank is ideaal om mee te nemen in de auto, voor op reis, voor op school of kantoor. Ze zijn leverbaar met een zwarte of roze behuizing en worden voorzien van een 4 leds lampje zodat te zien is in hoeverre de externe batterij nog geladen is. 

De powerbank heeft de volgende afmetingen 125x70mm en weegt 170 gram. Op de behuizing staat het eat sleep race repeat motto afgebeeld, echter zonder de race icoon. In plaats van het race icoon kunt u zelf aan ons een symbool doorgeven en onder het symbool een eigen tekst. Voor het goede zicht raden we u aan om de tekst echter maar enkele letters te houden zodat het mooi in verhouding blijft tot de rest van het item.

Een bijzonder exemplaar voor de echte racefan. Na uw bestelling, de keuze voor de kleur en het woord mag u het symbool aan ons mailen via info@circuitvanhout.nl

Technische specificaties:
Input: 5.0V-1A (Max)
Output: 5.0V-1A (Max)
Capacity: 3.7V / 10000 mAh